a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

 

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic este o metoda de a imbunatati sanatatea fizica si mentala, care poate reduce durerea, stresul, tensiunea musculara si poate stimula circulatia si sistemul imunitar

REDUCEREA STRESULUI

Masajul terapeutic induce o stare de relaxare profunda, reducand nivelul de stres si stimuland productia de endorfine, hormonii fericirii.

IMBUNATATIREA CIRCULATIEI

Masajul terapeutic favorizeaza fluxul de sange si de limfa in organism, ajutand la transportul de oxigen si nutrienti catre celule si la eliminarea deseurilor si toxinelor.

STIMULAREA IMUNITATII

Masajul terapeutic poate creste numarul de celule albe din sange, care sunt responsabile de apararea organismului impotriva infectiilor si bolilor.

CUM A APARUT SI CUM S-A DEZVOLTAT MASAJUL TERAPEUTIC DE-A LUNGUL TIMPULUI

In antichitate masajul terapeutic este mentionat in cele mai vechi texte medicale din China, India, Egipt, Mesopotamia si Grecia. Masajul era folosit atat ca o forma de terapie, cat si ca o practică spirituală, care viza armonizarea energiilor vitale ale corpului si ale mintii. In China, masajul era asociat cu acupunctura și cu utilizarea plantelor medicinale, in India cu yoga si ayurveda, in Egipt cu aromaterapia si in Grecia cu gimnastica si hidroterapia. Masajul era practicat de medici, preoti, atleti si chiar de conducatori, cum ar fi Julius Caesar, care se trata de epilepsie prin masaj.

In evul mediu masajul terapeutic a cunoscut o perioada de declin in Europa, din cauza interdictiilor impuse de Biserica Catolica, care considera masajul ca o practica pagana sau imorala. In schimb, masajul a continuat sa se dezvolte in Orientul Mijlociu si în Asia, unde a fost integrat in sistemele medicale islamice, persane, japoneze si thailandeze. Masajul era folosit pentru a trata diverse afectiuni, dar si pentru a promova igiena, frumusetea si relaxarea.

In timpul Renasterii masajul terapeutic a fost redescoperit in Europa, odata cu reaparitia interesului pentru cultura si stiinta antica. Masajul a fost studiat si promovat de medici si savanti precum Ambroise Pare, Leonardo da Vinci, Andreas Vesalius si William Harvey, care au contribuit la intelegerea anatomiei si fiziologiei umane. Masajul a fost folosit pentru a trata ranile, inflamatiile, durerile si paraliziile, dar si pentru a imbunatati circulatia sangelui si limfei.

In secolul XX masajul terapeutic a devenit o profesie recunoscuta si reglementata, care a fost practicată in spitale, clinici, saloane, spa-uri si centre sportive. Masajul a fost sustinut de studii stiintifice care au demonstrat beneficiile sale pentru sanatate si bunastare. Masajul a fost influentat de curente psihologice, filozofice si spirituale, care au dus la aparitia unor noi forme de masaj, cum ar fi masajul psihosomatic, masajul holistic, masajul bioenergetic, masajul reflexogen, masajul shiatsu, masajul ayurvedic, masajul thai, masajul hawaiian si masajul californian.

SPECIALISTUL NOSTRU IN MASAJ

Ofera servicii de:
- masaj terapeutic sau de relaxare
- reflexoterapie
- access bars
- terapie cu boluri

team image

ANDRA OANA

Maseur

Telefon: 0770542332

CE ALTE BENEFICII ARE MASAJUL TERAPEUTIC

Ameliorarea durerii: Masajul terapeutic este eficient In ameliorarea durerii cronice sau acute, inclusiv a durerilor musculare, de spate, de cap, cele determinate de artrita sau de alte afectiuni. Masajul ajuta la eliberarea tensiunii acumulate in muschi, imbunatatind circulatia sangelui si reducand inflamatia.

Relaxarea mobilitatii si flexibilitatii articulare: Masajul terapeutic poate ajuta la imbunatatirea functiei articulare, prin reducerea rigiditatii si a durerii. Masajul poate, de asemenea, intinde si relaxa ligamentele, tendoanele si fascia, care sunt tesuturile care sustin muschii si organele.

Imbunatatirea somnului: Masajul terapeutic poate imbunatati calitatea si durata somnului, prin inducerea unei stari de relaxare si prin reducerea stresului si a anxietatii. Un somn bun este esential pentru sanatatea fizica si mentala, deoarece in timpul somnului organismul se repara si se reface.

Imbunatatirea respiratiei: Masajul terapeutic poate ajuta la imbunatatirea respiratiei, prin relaxarea muschilor toracici si intercostali, care sunt implicati in actul respirator. Masajul poate, de asemenea, ajuta la eliminarea mucusului si a flegmei din plamani, prevenind astfel congestia si infectiile respiratorii.

CE TIPURI DE MASAJ OFERIM SI PRETURI

Masaj terapeutic si de relaxare

Creste ritmul lichidelor din organism, imbunatateste transmiterea impulsurilor nervoase prin indepartarea blocajelor fizice sau energetice, imbunatateste hranirea si refacerea celulara. La nivel psihic, masajul bine aplicat ne face sa ne simtim bine in pielea noastra, sa ne acceptam corpul si ne da un plus de relaxare si de energie. Dupa masaj clientii se simt bine, revigorati, detensionati si odihniti.

PRET

Masaj terapeutic si de relaxare 30 minute: 60 lei

Masaj terapeutic si de relaxare 60 minute: 100 lei

Masaj terapeutic si de relaxare 90 minute: 150 lei

Masaj terapeutic si de relaxare 120 minute: 200 lei

Reflexoterapie

Prin stimularea punctelor reflexe din talpa, reflexoterapia ajuta la refacerea si reechilibrarea corpului energetic si fizic. Dezechilibrele la nivel energetic se pot transforma in probleme fizice cu timpul. Datorită stilului de viata agitat si departe de natura, corpul are prea putin timp necesar pentru a se reface.
Reflexoterapia este una din terapiile care ajuta la restabilirea echilibrelor energetice si fizice.

PRET

Masaj reflexogen: 100 lei

Access Bars

Este energia vindecatoare a vietii. Calda, calma, ne aduce o stare de relaxare profunda, in care indepartam iluzia stresului, a grijilor, a negativitatii si ajungem mai aproape de esenta noastra. Access Bars ne ajuta corpul sa isi regaseasca echilibrul si sa se vindece. Daca sunteti sub tratament si alegeti sa primiti Access Bars, se poate ca starea dumneavoastra sa se amelioreze sau sa va vindecați intr-un timp mai scurt. Urmati sfatul medicului in continuare.

PRET

Terapie Access Bars: 200 lei

Terapie cu Boluri

Terapia cu boluri tibetane actioneaza pe blocajele energetice la nivelul chakrelor. Masajul sono vibrational cu boluri cantatoare este o metoda complementara care a luat amploare si in Romania, in ultimii ani. Asta pentru ca masajul vibrational are un impact benefic asupra sistemului nervos si a intregului organism, stimuland sistemul imunitar, reducand tensiunea arteriala, ameliorand durerile si reducand nivelul stresului.

PRET

Terapie cu boluri: 120 lei