a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

 

Despre noi

Misiunea noastra este sa te ajutam sa iti imbunatatesti sanatatea si bunastarea prin Yoga. Indiferent daca esti incepator sau avansat, oferim clase care sa se potrivească nevoilor si nivelului de experienta al fiecarei persoane.

ECHILIBRU TRUP SI SUFLET

In sanscrita, „Yoga” insemnă „uniune”. De altfel, yoga vorbeste despre uniunea dintre minte, corp si spirit.

UN STIL DE VIATA SANATOS

Persoanele care au un stil de viata sanatos si practica tehnici de relaxare, precum yoga, au telomerii mai lungi.

FARA STRES SAU DEPRESIE

Un regim de mai multe săptamani cu yoga poate fi un complement eficient al terapiei traditionale pentru depresie.

YOGA ITI IMBUNATATESTE VIATA.

Practica yoga combina exercitiile fizice, respiratia controlata si meditatia, ajutand astfel pe plan fizic la imbunatatirea flexibilitatii, fortei musculare, echilibrului si mobilitatii, iar pe plan mental reduce stresul si anxietatea, creste stima de sine si imbunatateste starea de spirit, concentrarea si memoria.

Respiratie 0
Metabolism 0
Flexibilitate 0
Tonifierea musculaturii 0

INSTRUCTORII NOSTRI

Pentru ca cele mai importante aspecte la un instructor sunt experienta si modalitatile sale de predare, noi, cei de la Alchimia Vietii, iti oferim unii dintre cei mai buni instructori de Yoga.

team image

EUGEN MIRTZ

Profesor Yoga

Profesor de Yoga cu o experienta de peste 45 de ani in acest domeniu, astrolog, parapsiholog, presedinte al Societatii de Yoga si Parapsihologie din Romania, fondator Alchimia Vietii®, participant la peste 200 de emisiuni TV, a inceput practica Yoga in 1977, practicand neintrerupt inclusiv intre 1982 si 1989 cand Yoga a fost interzisa in Romania.

team image

MAYA DOBRE

Instructor Yoga

Inspirata de celebrul îndemn “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume”, după multa muncă voluntara, a realizat ca sistemul yoga este cea mai facila si mai eficienta cale pentru a–si îndeplini chemarea. A inceput practica Yoga in 2011, acumuland o vasta experienta pe parcursul celor 13 ani de practica inclusiv in astrologie, tarotologie si chiromantie.

team image

ALEXANDRA BACIU

Instructor Yoga

Cautand prin diversitatea artelor, cu o inclinatie pentru formele arhetipale, a facut din cautarea sa una orientata catre Sine si Adevarurile Esentiale ale Universului. Avand o experienta de 11 ani de practica Yoga, sustine cursuri periodice de solaritate prin care iti poti depasi limitele mentale si fizice pe care doar aveai senzatia ca le ai.

O SALA MODERNA DOTATA CU TOATE FACILITATILE

Sala propriu-zisa are suprafata de 80 mp, receptia de 20 mp, dispune de 3 vestiare, de 2 grupuri sanitare si de instalatie de climatizare astfel incat sa beneficiezi de toate conditiile cand vii la cursuri. Ceaiul si cafeaua sunt din partea casei!

SHOP ALCHIMIA VIETII

In lumea noastra, spiritualitatea devine o calatorie magica si captivanta astfel ca, din iubire pentru cursantii nostri, am creat Shop-ul Alchimia Vietii.
Daca esti in cautarea unor instrumente autentice si produse de calitate pentru a te insoti in aceasta calatorie, noi suntem aici pentru a te sustine la fiecare pas al calatoriei tale spirituale!

v

DOAR CATEVA TESTIMONIALE ALE CELOR PESTE 200 DE MEMBRI DIN COMUNITATEA NOASTRA

"Centrul de Yoga Alchimia Vieții este cu adevarat o oaza de liniste si vindecare in mijlocul agitatiei orasului. Fiecare clasa de yoga a fost o calatorie care mi-a adus armonie si pace interioară. Instructorii sunt nu doar profesionisti, ci si ghizi empatici in calatoria spre autocunoastere. Am apreciat diversitatea claselor, care au acoperit atat aspecte fizice, cat si spirituale ale practicii yoga. Atmosfera calda si prietenoasa te face sa te simti ca acasa, iar spatiul este amenajat cu grija pentru a crea un cadru propice evolutiei personale. Recomand cu caldura acest loc minunat tuturor celor care cauta nu doar un loc de practica, ci si o comunitate care imbratiseaza calatoria catre echilibru, armonie si evolutie spirituala. Revin la fiecare curs si ritual de luna plina cu mare drag! Acest loc este un rasfat pentru Suflet, minte si trup! Va multumesc pentru tot ceea ce faceti!"

Abigail Ruth

Antreprenor

"Prima mea experienta de Yoga a fost langa Alchimia Vietii, o echipa frumoasa cu oameni frumosi, unde poti sa te relaxezi si sa-ti recapeti energiile. Locatia este minunata. Recomand cu drag!"

Iuliana Dijmarescu

Avocat

"Nu e doar un simplu curs de yoga, este mai mult de atat, este un loc unde poti sa te relaxezi dupa o zi de munca, unde gasesti oameni deosebiti care te fac sa te simti bine si destins dupa toate stresurile contemporane. Locatia e grozava, relaxanta si plina de energii pozitive, discreta si dotata cu tot ce ai nevoie."

Marian Tanasie

IT Manager