a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

 

Citiri in tarot

Cauti raspunsuri la intrebarile tale personale sau profesionale cum ar fi problemele in relatie, sanatate sau cariera? Suntem aici pentru a raspunde la ele!

DRAGOSTE

Cartile de tarot iti pot spune in ce stadiu este relatia ta, ce calitate are si care sunt perspectivele ei. De asemenea, in cazul in care nu esti intr-o relatie, te pot indruma spre sufletul tau pereche.

SANATATE

Jocul de tarot iti poate oferi informatii pretioase despre sanatatea ta si despre modul in care ar trebui sa ai grija de ea in functie de alegerile pe care le-ai facut de-a lungul vietii tale.

FINANTE

Tarotul te poate ajuta si sfatui inclusiv in acest domeniu Nu-ti va baga el banii in buzunare sau pe card insa ascultand perspectivele ce ti le va dezvalui, cu siguranta vei face cea mai buna alegere.

TAROTUL ESTE UN JOC DIVINATORIU.

Se crede ca aceste carti provin din Egiptul antic, fiind create de autori ocultisti sau de Kabbalah. Ceea ce este sigur este ca in anii 1400, Italia a inregistrat o ascensiune a cartilor de tarot, iar acest lucru a dus la dezvoltarea jocurilor de carti precum Tarocchini, Konigrufen și tarotul francez.

La sfarsitul secolului al XVIII-lea, unele seturi de carti de tarot au început sa fie utilizate in paralel pentru divinatie sub forma tarotologiei.

In prezent, in majoritatea tarilor evoluate, cartile de tarot sunt folosite deseori in scop divinatoriu, de obicei folosindu-se seturi de carti specifice cum ar fi:

Rider-Waite creat de către artistul american Pamela Colman Smith și tarotistul britanic Arthur Edward Waite în 1909.

Thoth creat de către artistul englez Frieda Harris și ocultistul britanic Aleister Crowley în 1944.

Marseille care este unul dintre cele mai vechi si mai populare seturi de carti de tarot, fiind folosit încă din secolul al XVIII-lea.

Jocul de tarot este recomandat sa fie folosit doar in scop divinatoriu pentru trecut, prezent si viitor pe toate planurile fiintei noastre, inclusiv pentru dezvoltarea personala si spirituala.

SPECIALISTII NOSTRI IN TAROT

Specialistii nostri in Tarot iti ofera o consiliere ezoterica SPECIALA prin conectarea la campul tau energetic si la situatiile pentru care se face citirea.

team image

MITRA GOLAB

Cititor in Tarot

Telefon: 0731117600

team image

DELIA DIACONESCU

Cititor in Tarot

Telefon: 0773948554

CE TREBUIE SA MAI STII DESPRE CITIREA IN TAROT

Specialistul nostru in Tarot va extrage configuratii de carti pentru întrebarea ta sau intrebarile tale. Exista multe configuratii diferite de tarot care pot fi folosite pentru raspunsuri, iar cititorul va alege o configuratie care iti va oferi cea mai mare cantitate de informații.

Dupa ce cartile au fost extrase si etalate, cititorul le va interpreta atat pe baza semnificatiilor lor traditionale cat si prin conexiunea pe care a realizat-o cu campul tau energetic si cu situatia in sine.

Este important de retinut ca o citire de tarot reprezinta o ghidare in functie de ce alegeri vei face in viitorul tau pe termen scurt, mediu si lung. Nu poate oferi o predictie exacta pentru ca exista liberul arbitru pe baza caruia TU iei deciziile.

Cu toate acestea, iti vom oferi informatii valoroase care te pot ajuta sa iei deciziile cele mai bune din viata ta.

Si, nu uita sa fii sincer si deschis cu specialistul nostru in Tarot pentru ca doar astfel iti poate pune la dispozitie informatiile cele mai pretioase pentru tine.

PRETURI CITIRE IN TAROT

Sesiune de citire in Tarot de 30 minute: 150 lei
Sesiune de citire in Tarot de 60 minute: 300 lei
Sesiune de citire in Tarot de 120 minute: 500 lei
Ritualuri pentru abundenta, fericire, iubire, protectie, noroc, indepartare obstacole: 550 lei

ANGAJAM CONSILIERI SPIRITUALI - CITITORI IN TAROT!

Esti pasionat/a de Tarot si cunosti limba engleza?

Iti propunem o colaborare in conditii foarte avantajoase. Dupa examinarea și acceptarea cererii tale completate, vei fi mutat la procesul nostru de evaluare care consta intr-o citire in tarot cu durata de 10-15 minute in care evaluatorii nostri acorda o atentie deosebita pentru a decide daca abilitatile tale psihice sunt adecvate colaborarii noastre.

Cerintele de baza pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a fi eligibil sa lucrezi cu noi:

• Sa fii dispus sa dedici 10 sau mai multe ore pe saptamana pentru citiri;

• Sa vorbesti fluent limba engleza;

• Sa ai cel putin 18 ani impliniti.

• Sa ai experienta si precizie folosind cel putin una dintre urmatoarele abilitati metafizice: Tarot, Astrologie, Clarviziune, Clarauditie, Empatie, Medium, Vizualizare la distanta.

Te asteptam sa aplici ACUM la numarul de telefon: 0737887525