a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

1-677-124-44227

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Mon - Sat 8.00 - 18.00 Sunday CLOSED

 

Astrologie

Consiliere astrologica pentru integrarea aspectelor personale si depasirea obstacolelor (de natura karmica, fizica, profesionala, materiala, afectiva, emotionala, energetica)

CONSILIERE PERSONALIZATA

Oferim analize astrologice personalizate pentru a te ajuta sa iti intelegi mai bine personalitatea si sa iti îndeplinesti obiectivele.

CALITATE SI EXPERIENTA

Suntem dedicati sa oferim servicii de calitate clientilor nostri si suntem mandri de faptul ca i-am ajutat sa isi indeplineasca obiectivele prin intermediul astrologiei.

ABORDARE HOLISTICA

Folosim o abordare holistica si integrativa a astrologiei, luand in considerare toate elementele relevante pentru consilierea ta astrologica.

O SCURTA ISTORIE A ASTROLOGIEI

Astrologia isi are originile in Mesopotamia antica, unde babilonienii au asociat evenimentele terestre cu miscarile planetelor si stelelor, creand primele horoscoape și zodii.

Astrologia s-a raspandit in Egipt, Grecia si Roma antice, unde a fost integrata cu mitologia, filozofia si religia. Astrologia a fost folosita pentru a prezice soarta imparatilor, a planifica activitati agricole si a înțelege personalitatea și destinul oamenilor.

Astrologia a supravietuit in Evul Mediu si in timpul Renasterii, in ciuda opozitiei Bisericii. Astrologia a influentat medicina, alchimia si arta. Figuri proeminente, precum Galileo si Kepler, au studiat astrologia, desi au contribuit si la dezvoltarea astronomiei moderne.

Astrologia a cunoscut o renastere în secolul XX, cand a devenit populara in cultura de masă. Astrologia psihologica, care analizeaza hartile astrale in termeni de personalitate si comportament uman, a castigat multi adepti.

Astrologia a fost facilitata de tehnologie, care a permis accesul la horoscoape si informatii astrologice prin diverse platforme.

SPECIALISTUL NOSTRU IN ASTROLOGIE

Ofera servicii personalizate de consultanta astrologica, oferindu-ti perspective unice si orientare pe baza hartii tale astrale.

team image

MITRA GOLAB

Astrolog

Telefon: 0731117600

CUM SE DESFASOARA CONSILIEREA ASTROLOGICA

Abordarea este holistica combinand perspectiva fizica, psiho-afectiva si spirituala. De asemenea, se ia in considerare nu doar zodia, ci si ascendentul, casa, planetele, aspectele și tranzitele, precum si alte elemente relevante pentru fiecare tine.

In analiza personala vor fi integrate si aspecte astrologice si elementale.

In urma analizei initiale, se vor determina predispunerile generale, situatia actuala si scopurile de urmarit, apoi se vor determina directiile de lucru asupra fiecarui obstacol, impreuna cu pasii de urmat pentru depasirea problemelor – tratamente si procedee energetice, exercitii de programare neurologica, instrumente de strategie și organizare pe termen scurt si lung.

PRETURI CONSILIERE ASTROLOGICA

Intalnire de cunoastere, analiza si de determinare a modalitatilor de lucru (2 ore): 400 lei

Fiecare sesiune de lucru propriu-zisa ulterioara (30 – 45min): 200 lei